چغندر نیز یک غذای مفید دیگر برای پاکسازی و بهبود عملکرد کبد است؛ به دلیل اینکه سرشار از فلانوئید گیاهی و بتا کاروتن است، باعث میشود که عملکرد کلی کبد تحریک شود و بهبود یابد.
پزشک با استفاده از ۴ روش میتواند ابتلای به کبد چرب در شما را تأیید کند:
عوامل مختلفی مانند چاقی، عدم تحرک، مصرف زیاد چربی و کربوهیدرات، مصرف طولانی مدت برخی داروها یا اوردوز و ابتلا به سندرم متابولیک دیابت میتوانند ریسک ابتلا به کبد چرب غیر الکلی را افزایش دهند.
بعضی از افراد مبتلا به کبد چرب درجهی ۲، بیماریشان به این مرحله پیشرفت میکند؛ در این حالت بافتهای سالم کبدی زخمی میشوند و نمیتوانند به درستی کار کنند. به این ترتیب زخمهای فیبروزی شروع به پیشروی میکنند.
کبد چرب الکلی در صورت بدتر شدن شرایط میتواند به هپاتیت الکلی تبدیل شود و چنانچه شرایط وخیمتر شود، هپاتیت الکلی میتواند به سیروز منجر شود.
از خوردن غذاهای ناسالم خودداری کنید: غذاهایی مانند پاستا، برنج، آرد تصفیه شده، محصولات نانوایی، غلات صبحانه و سیبزمینی باید محدود شوند زیرا این مواد حاوی کربوهیدراتهایی هستند که ممکن است منجر به رسوب چربی در کبد شما شود.
ردیابی گلوکز خون باید توسط پزشک اصلی یا متخصص غدد هر دو هفته یکبار انجام شود.
مسافران ۱۴ استان ایران آمادگی بارشهای شدید را داشته باشند اولین واکنش پوتین به حملات تروریستی مسکو
دو شکل اصلی بیماری کبد چرب، انواع الکلی و غیر الکلی هستند:
خاکشیر یکی از راهکارهای طب سنتی برای درمان کبد چرب معرفی شده است.
استئاتوز کبد: تجمع چربی در کبد نسبتاً خاکشیر دشمن کبد چرب بی خطر است. در حین تلاش برای تشخیص سایر شرایط، به طور تصادفی تشخیص داده میشود.
برای روشن تر کردن این لکه ها چند راه آسان و طبیعی را که می توانید در منزل آنها را امتحان کنید به شما پیشنهاد می کنیم.
با پیشرفت این بیماری، علایم کبد چرب محسوستر شده و پررنگتر میشود.
کبد چرب درجه یک را میتوان معکوس کرد و به حالت عادی بازگرداند، مشروط بر اینکه فرد مبتلا تغییرات درستی در برنامه غذایی خود ایجاد نموده و حداقل پنج بار در هفته ورزش کند. مهمترین روشهای درمان کبد چرب گرید یک به شرح زیر است: